Keltische Routes

Ontdek de Keltische Routes van West-Wales en het antieke Oost-Ierland en neem de minder bereisde wegen naar het land van de oudheid. Daar onthult u verloren abdijen, heilige stenen en kasteelruïnes. U ontdekt er de legenden van heiligen, reuzen en prinsen. Daar verkent u de ruige kusten en woeste bergen die uw avontuurlust zullen opwakkeren. Ook zult u in kleurrijke dorpjes en bruisende steden komen waar de mensen elkaar nog begroeten op straat – zowel bekenden als vreemden. 

Kom eens kijken hoe de oude wereld het alledaagse beïnvloedt in ons hoekje van de wereld. 

Keltische Hoogtepunten

Onze Keltische Hoogtepunten betreffen enkele van de beste plaatsen waar u de bezienswaardigheden, klanken en verhalen kunt ontdekken die ons land gevormd hebben. Elk hoogtepunt maakt deel uit van het mozaïek van ervaringen dat u wordt aangeboden. Deze ervaringen samen vormen een volledig beeld van de streken en de mensen die wij vandaag de dag zijn – en mogelijk in de toekomst zullen zijn.

Een aantal van deze plaatsen zijn onze ‘kroonjuwelen’, terwijl u andere alleen kunt vinden door de minder begane wegen te pakken, uw navigatiesysteem uit te zetten en op uw gevoel te vertrouwen (…en misschien een gewone ouderwetse kaart). Want hoe meer u van de gebaande paden afwijkt, des te beter u ons leert kennen. En wie weet stelt u straks wel uw eigen Keltische Route samen.

Welkom bij de verzameling aan Keltische ervaringen

Dit compendium van ervaringen helpt u dichter bij de Keltisch wereld te komen.

Wij hebben een scala aan tours, evenementen en bijzondere ontmoetingen voor u om uw tijd met ons onvergetelijk te maken. Van lezingen over ons Keltische verleden tot wandelingen die u dichter bij de natuur brengen. U kunt een Keltische golf berijden of een historische heuvel beklimmen. Al onze ervaringen zijn erop gericht uw plezier en waardering van West-Wales en het eeuwenoude oosten van Ierland te vergroten.

U kunt vooraf boeken – voorafgaand aan uw bezoek of tijdens uw reis. Zoek naar een van onze ervaringen op het land van uw geplande bezoek of op het gewenste thema. Wilt u boeken of bent u op zoek naar meer informatie, neem dan rechtstreeks contact op met de host of touroperator. U bent al dichter bij de Keltische wereld.

Reisideeën

In dit hoofdstuk bieden wij u een aantal ideeën en suggesties om uw bezoek aan onze delen van de wereld onvergetelijk te maken. Beschouw deze eerder als uitgangspunten dan reisroutes, aangezien wij er sterk in geloven dat u zelf de curator van uw ervaringen van de Keltische routes bent. Zet uw eigen route uit op ontdekking van de Keltische wereld.